Nimi: Valts | Kontakt: Valdur420@gmail.com | Asukoht: Tartu | Mõõdud: 23-Umb 165-58

Tere sooviks kohtuda vanema mehega 30-50 sexi eesmärgil. Olen 23 aastane süütu. Olen korra mehega üritanud sexida aga mu pepu oli liiga kitsas. Niiet võtsime üksteiselt suhu. Olen harjutanud dildoga aga tahaks et keegi pistaks enda munni mulle suhu ja lõpuks ka pepusse, vastu võin sama teha kui soov on. Olen sportliku ja kõhna kehaga aga nägu pole kõige kenam selleprst ka veel süütu. Pole piisavalt julge olnud et kohtuda kellegiga. Kohtuks sinu autos v sinu pinnal vb ka minu pinnal elan üksi. Kui otsustate kirjutada palun saatke munnist pilt kuna ei tea kas suuri munne julgen veel taha võtta, ise saadan munnist ja kehast tagasi pildi aga mitte näost????????kirjutage meilile mida sooviksite teha.

Scroll to Top